BWT Polska na Targach Grupy SBS w Strykowie 2024

targi sbs 2024
Firma BWT Polska uczestniczyła w Targach Grupy SBS 2024, które odbyły się 21-22 maja w Strykowie. Na targach zaprezentowano najnowsze rozwiązania i technologie firmy BWT.
Wydarzenie przyciągnęło licznych profesjonalistów z branży instalacyjnej, sanitarnej i grzewczej, co stworzyło doskonałą okazję do nawiązania nowych kontaktów i wymiany doświadczeń. Stoisko BWT cieszyło się dużym zainteresowaniem, a specjaliści firmy byli dostępni, aby odpowiadać na pytania i prezentować korzyści płynące z produktów BWT. Kluczowym elementem obecności firmy BWT było promowanie programu lojalnościowego Club Mate, który oferuje uczestnikom liczne korzyści, takie jak dostęp do materiałów edukacyjnych, specjalne promocje, kursy i szkolenia, a także wyjazdy integracyjne.

Targi Grupy SBS okazały się kluczowym wydarzeniem dla branży, oferując nie tylko możliwość prezentacji nowości produktowych, ale także liczne atrakcje, takie jak konkursy i bezpłatny poczęstunek dla uczestników. Organizatorzy zapewnili również bezpłatny transport dla gości współpracujących z hurtowniami Grupy SBS, co dodatkowo zwiększyło frekwencję na wydarzeniu. BWT Polska wyraża zadowolenie z udziału w targach i podkreśliła, że wydarzenie było doskonałą platformą do promocji naszych innowacyjnych rozwiązań oraz do nawiązania wartościowych kontaktów biznesowych. Z niecierpliwością oczekujemy na kolejną edycję targów, licząc na równie owocną współpracę i zainteresowanie ze strony uczestników.

Dzięki! Do zoba­czenia za rok!